JE EIGEN DELFSBLAUW DIY

Met dit DIY pakketje die je hier kan bestellen, kan je het mooiste Delfs blauw kunstwerk voor aan de muur zelf maken. Alles wat je nodig hebt zit in dit klein pakketje. Het enige wat je hoeft te doen, is zelf een mooie tekening of tekst  te maken op het bordje. 

Natuurlijk ook heel leuk om samen met de kids te doen! Want voor moederdag is niks mooiers dan een zelf gemaakt kunst werk! 

Inhoud D.I.Y. FOLK’S   pakketje:

* een stenen/ porseleinen bordje . (allemaal uniek en gevonden in (tweedehands)winkels 

* porselein blauwe stift

* ophang label

* klein spijkertje 

* korte uitleg 

* lief kaartje, om mee weg te geven 

Natuurlijk moest dit even getest worden thuis.. Nora en Mats mochten allebei los op hun eigen gekozen bordje. Zoals je kan zien heeft Nora een heuse kerstboom en hartjes getekend en Mats is zeer geïnspireerd door jackson pollock himself! Dus die ging los.. Nadat ze klaar zijn met schilderen doe je de bordjes even in de oven en voilà! Mooie bordjes voor aan de muur. De schilderij bordjes hang stickers zijn nog onderweg. Maar ik ga ze daarna een mooi plekje geven!!Comments are closed.