Activiteiten bolderkar

De activiteiten bolder kar is klaar voor vertrek! Hij is gevuld met activiteiten kaarten in en het materiaal die je hiervoor nodig hebt. Met deze activiteitenkaarten kunnen begeleiders van Het Kopland met de kinderen activiteiten uitvoeren welke ondersteunen in het proces van het kind. Aan de hand van 4 pijlers zijn er diverse activiteiten ontwikkeld, welke op de kaarten stap-voor-stap zijn uitgeschreven. Aan de begeleider én het kind de keuze welke activiteit er tijdens de contactmomenten wordt gekozen. De 4 pijlers zijn Ontspanning; Binnen/Creatief; Buiten/Ontdekken; en Rots & Water. Op alle kaarten is een uitleg te vinden van de benodigde spullen en waar deze te vinden zijn; de moeilijkheidsgraad; in welk seizoen de activiteiten uitgevoerd kunnen worden; en hoe lang de activiteit ongeveer duurt. 

De bolderkar staat nu op zijn plekje in de vrouwen opvang en kan worden getest door alle kindjes in de opvang en hun begeleiders! Wij zijn heel blij met het eindresultaat en gaan aan de slag met een kleine versie!Comments are closed.